Blogger Widgets
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Νικαίας

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Νίκαια 31 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητοί γονείς, 
         Θα θέλαμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό για τη Χρονιά που πέρασε, για τις εκδηλώσεις, τις εργασίες και για ότι ακόμα έγινε όχι μόνο υπό το φως των προβολέων αλλά και πίσω από τις <<κάμερες>>.
         Η χρονιά μας ξεκίνησε με ένα πολύ σοβαρό ραντεβού, ήταν Ιανουάριος του 2014, όταν οι κυρίες του συλλόγου μας έκλεισαν ραντεβού με τον Δήμαρχο για να συζητήσουν και να βρουν λύσεις για προβλήματα που υπήρχαν στο σχολείο μας. Ακολούθησε τα ραντεβού των κυρίων με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, ο οποίος ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα.
         Ποια προβλήματα υπήρχαν; 
         Πολλά!!! 
  • Την ανακατασκευή των τουαλετών του σχολείου, των οποίων η κατάσταση χειροτέρευε μέρα με την ημέρα, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στα παιδιά και κυρίως στα πρωτάκια μας.
  • Οι τζαμαρίες από τα 2 κλιμακοστάσια. Σάπια σίδερα, όπου σε κάθε μπόρα τα νερά κατέβαιναν τα σκαλιά.
  • Οι πράσινοι πίνακες, καλές οι κιμωλίες έτσι μάθαμε όλοι γράμματα αλλά η ζωή πάει μπροστά, οι εξελίξεις των συστημάτων και τις τεχνολογίας είναι ραγδαίες και εμείς έπρεπε να γράφουμε ακόμα με κιμωλία.
  • Το γήπεδο βόλεϊ, το οποίο θέλαμε να στρώσουμε με το κατάλληλο υλικό για να μην έχουμε τραυματισμούς.
  • Η ηχητική εγκατάσταση του σχολείου μας, για τις εκδηλώσεις και τις γιορτές που γίνονται στο σχολείο μας.  
  • Την ταμπέλα του σχολείου μας για να την φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά και την κυρία των εικαστικών 
  • Το πάρκινγκ του σχολείου και το κλείσιμο του πεζοδρόμου.

Οι ανάγκες πολλές, κοστοβόρες και περίπλοκες. Ιεραρχώντας λοιπόν τα προβλήματα ξεκίνησε η πίεση προς όλες τις υπηρεσίες, γραφεία κλπ. Όλα τα προβλήματα σημαντικά, όλες οι ανάγκες άμεσες. Τα χαρτιά και οι αιτήσεις από τη διεύθυνση του σχολείου μας συνόδευαν τις κινήσεις του συλλόγου. Όλοι μαζί λοιπόν σαν μια γροθιά, ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις. 
          Το πρώτο πράγμα που ξεκίνησε να διορθώνετε ήταν τα 2 κλιμακοστάσια, ξεκίνησαν πριν από το Πάσχα και τελείωσαν μετά. Περισσότερο φως, καλύτερη στεγανότητα ( χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις ), μεγαλύτερη ασφάλεια.
          Οι λευκοί πίνακες για μαρκαδόρους, έφτασαν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να μπουν στη θέση τους. Πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015, τοποθετήθηκαν και πλέον μπορούν οι Δάσκαλοι και οι μαθητές να γράφουν χωρίς να αναπνέουν σκόνες από τις κιμωλίες.
          Η ταμπέλα έμεινε πίσω, δεν υπήρχε χρόνος για το καλαθοφόρο του δήμου να έρθει, τώρα που υπάρχει χρόνος δεν υπάρχει οδηγός!!!
          Η ηχητική εγκατάσταση περιμένει υπομονετικά και μάλλον το 2015 θα είναι η χρονιά της.
          Το στρώσιμο του γηπέδου βόλεϊ μετά από συζητήσεις, προτάσεις και προβληματισμούς για το κόστος του, πάρθηκε η απόφαση φέτος να μην γίνει και να μεταφερθεί στο γήπεδο του Μπάσκετ, εξοικονομώντας έτσι χρήματα, για να χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή των τουαλετών. Έτσι και έγινε αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση, η μεγάλη ανάγκη ήταν οι τουαλέτες και όχι το βόλεϊ.
          Οι τουαλέτες ξεκίνησαν λοιπόν μέσα στο 2014 και θα τελειώσουν το 2015. Οι μάστορες δουλεύουν ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
          Μεγάλο πρόβλημα για την ασφάλεια των μαθητών, τα αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο και η δυσκολία πρόσβασης αλλά και της ασφάλειας των μαθητών κατά τη διάρκεια προσέλευσης και αποχώρησης τους. Έπρεπε να μπει σε λειτουργία το Πάρκινγκ του σχολείου για να μπορέσουν οι δάσκαλοι να βάζουν τα αυτοκίνητα τους, δημιουργώντας πλέον τις προϋποθέσεις να κλείσει ο πεζόδρομος με μπάρες, έτσι και έγινε βρέθηκαν τα σχέδια, επιβεβαιώσαμε τα αυτονόητα για το πάρκινγκ και παράλληλα έκλεισε και ο πεζόδρομος.

          Αυτά και ίσως κάποια ακόμα που έγιναν, μικρά αλλά όχι ασήμαντα, πραγματώθηκαν στο σχολείο μας το 2014. Όλα αυτά αφορούν τις κατασκευές και τις επιδιορθώσεις που χρειαζόντουσαν να γίνουν στο σχολείο μας. 
          Σε αυτόν τον απολογισμό δεν θα αναφέρουμε τις εκδηλώσεις που προσπάθησε και έκανε ή συνέβαλε ο σύλλογος στην πραγματοποίηση τους μια και αυτό αποτελεί ας πούμε υποχρέωση μας.
          Τις επόμενες μέρες θα αναφερθούμε και σε όλους αυτούς που ήταν εκεί κοντά μας βοηθώντας το σύλλογο να ικανοποιήσει ανάγκες των μαθητών του σχολείου μας.

          Κλείνοντας να σας ευχηθούμε 
Χρόνια Καλά και Καλή Χρονιά με Υγεία για όλο τον κόσμο

2015

 


Καλή Χρονιά 

Ευτυχισμένο και Υγιές

το 

2015 


Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Μαθαίνω Παίζοντας 

Το πρόγραμμα συνεχίζετε και εμπλουτίζετε. 
Σήμερα ήρθαν στο σχολείο και τα τέρματα που θα χρησιμοποιούν οι γυμναστές για να εμπλουτίσουν τις δραστηριότητες που γίνονται κάθε Σάββατο στο σχολείο μας.
Εσείς θα συνεχίσετε να κρατάτε τα παιδιά σας στο σπίτι μπροστά στην τηλεόραση ή στο κομπιούτερ;

Νίκαια 13 Δεκεμβρίου 2014

αθλητικές δραστηριότητες
θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι πλέον οι δραστηριότητες του Μπάσκετ και του Ποδοσφαίρου θα γίνονται υπό το ΦΩΣ των προβολέων. 
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ

Το Βόλεϊ θα ξεκινήσει την νέα χρονιά, όταν θα είμαστε έτοιμοι θα σας ενημερώσουμε. Η μέρα διεξαγωγής του θα είναι η Παρασκευή και από τις 16:15 έως τις 18:00 σε 2 τμήματα (μικρά-μεγάλα). φυσικά στον καινούργιο χώρο που τοποθετήθηκαν οι στύλοι με φιλέ και φως φυσικά.

Το Πινγκ Πονγκ και το Χάντμπολ λόγο μικρής συμμετοχής παιδιών δεν μπορούν να γίνουν.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσουμε.

Έλεγχοι Προόδου

την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 
και από τις 13:15μμ θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το πρώτο 3μηνο.



Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Οι μέρες πλησιάζουν και οι ετοιμασίες δεν σταματούν.
Περιμένουμε όλους τους γονείς να φέρουν πράγματα. Οι δημιουργίες των Δασκάλων μας και οι εμπνεύσεις των μαμάδων και των μπαμπάδων που πέρασαν αυτά τα δύο Σάββατα από το σχολείο μας και έβαψαν στολίδια για το Bazzar θα σας περιμένουν από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.



Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή  17 Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας ανακοινώνει την έναρξη του ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικού προγράμματος <<ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ>>, αυτό το Σάββατο 18/10/14 ( και κάθε Σάββατο ) στις 11:30-12:30, στον χώρο του σχολείου. Το πρόγραμμα στελεχώνουν πτυχιούχοι Κ.Φ.Α., με πολυετή προϋπηρεσία στη νηπιακή ηλικία αλλά και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προάγει την απόκτηση γενικών κινητικών δεξιοτήτων και συναρμοστικών ικανοτήτων ( όπως ρυθμό, προσανατολισμό, ισορροπία, νευρομυϊκό συντονισμό κ.α. ), που μέσω βιωματικής εμπειρίας οδηγούν στη βελτίωση της ικανότητας αντίληψης και προσαρμοστικότητας των παιδιών τόσο σε διαφορετικές καταστάσεις παιχνιδιού όσο και σε κοινωνικές συνθήκες ευρύτερα. Εξασφαλίζεται η ενεργός συμμετοχή όλων των παιδιών μέσω ολόπλευρης άσκησης των άνω – κάτω άκρων και του κορμού για την συμμετρική ανάπτυξη του σώματος, με σεβασμό στους κανόνες αθλητικής συμπεριφοράς στα πλαίσια της ομάδας αλλά και της ατομικότητας. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά της Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ τάξης και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην ώρα του προγράμματος.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Νίκαια 6 Οκτωβρίου 

Η δραστηριότητα της Ζωγραφικής στο σχολείο θα γίνετε κάθε Τρίτη όπως και την περασμένη χρονιά. Για τον καταρτισμό των τμημάτων και την ώρα θα ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες.  
Νίκαια  4 Οκτωβρίου

Ολοκληρώθηκε εχθές επιτυχημένα η διαδικασία των εκλογών για νέο ΔΣ του συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων.

το νέο ΔΣ απαρτίζετε από τους

Παπαδόπουλος Γιώργος
Μπαντής Γιώργος
Καντάρα Μαρία
Καραμουσουλής Δημήτρης
Πεταλά Αιμιλία
Ζαραφέτας Γιάννης
Κωνσταντινίδου Ανατολή

Για την Ένωση Γονέων Νικαίας & Αγ. Ι. Ρέντη εκλέγονται και οι 3 υποψήφιοι λόγο του αριθμού των ψήφων.
Δράκου Μαργαρίτα
Λύγκου Αναστασία
Τζωρτζάκης Αλέξανδρος


Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι κυρίες
Δράκου Μαργαρίτα
και
Ραφαλέτου Μαρία

και για την Σχολική Επιτροπή εκλέχθηκε ο 
Μπαντής Γιώργος

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων και να ευχηθούμε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλλίτερο.
 
Νίκαια 4 Οκτωβρίου

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Η εκλογική διαδικασία ήταν άψογη, αν και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε τον επιθυμητό αριθμό ψήφων που χρειάζονταν για να είναι έγκυρες οι εκλογές.
κατά σειρά εκλέχθηκαν στο ΔΣ οι :

Παπαδόπουλος Γιώργος
Μπαντής Γιώργος
Καντάρα Μαρία
Καραμουσουλής Δημήτρης
Πεταλά Αιμιλία
Ζαραφέτας Γιάννης
Κωνσταντινίδου Ανατολή


για την Ένωση Γ & Κ  Νικαίας, Αγ.Ι.Ρέντη  λόγο του αριθμού των ψήφων εκλέχθηκαν και οι 3 υποψήφιοι οι οποίοι είναι:
Δράκου Μαργαρίτα
Τζωρτζάκης Αλέξανδρος
Λύγκου Αναστασία

για την Σχολική επιτροπή εκλέχθηκε  
ο κ. Μπαντής Γιώργος

για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι κυρίες :
Δράκου Μαργαρίτα 
Ραφαλέτου Μαρία
   * * *
 


 Νίκαια 3 Οκτωβρίου

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκλογολόγο-απολογιστική συνέλευση του συλλόγου, η οποία εστέφθη με απόλυτη επιτυχία, ως προς τον έλεγχο των οικονομικών του συλλόγου όσο και προς την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου ΔΣ αλλά και την εκπροσώπηση του 8ου δημ. σχολείου Νικαίας στα υπόλοιπα όργανα, όπως Σχολική επιτροπή, Ένωση γονέων Νικαίας αλλά και για την εξελεγκτική επιτροπή.
Από την γενική συνέλευση προέκυψαν οι κάτωθι υποψηφιότητες.
Για την ομαλή λειτουργία και διαδικασία των εκλογών από σήμερα αναλαμβάνει (με αλφαβητική σειρά)
η Εφορευτική επιτροπή
α) Κόνιαρη Στ1
β) Πανταζόγλου Γ2
γ)Τζωρτάκη Α2

εξελεγκτική επιτροπή
α) Γραμματικός Α1
β) Δράκου Γ1
γ) Φυρού Στ2

Σχολική επιτροπή
α) Μπαντής Γ2
β) Τζωρτζάκης Α2

Ένωση Γονέων
α) Δράκου Γ1
β)Τζωρτζάκης Α2
γ) Λύγκου Δ2

Για το ΔΣ

α) Ζαραφέτας Γ2 & A1
β) Καλτσουνη Γ1
γ) Καντάρα Δ1
δ) Καραμουσουλής Γ1
ε) Λαΐου Α1
στ) Μπαντής Γ2
ζ) Παπαδόπουλος Δ2
η) Παπαδοπούλου Δ1
θ) Περιβολάρη Α1
ι) Πεταλά Δ1
κ) Πετροπούλου Α2
λ) Σακκά Α2

θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους γονείς του σχολείου ότι έχουν στην διάθεση τους μέχρι και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους για το που θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση τα επόμενα δύο 24ωρα.
Οι εκλογές ορίσθηκαν να γίνουν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και θα υπάρξουν 3 ζώνες ωρών στις οποίες θα μπορούν να ψηφίζουν οι γονείς οι οποίοι θα πρέπει να είναι όπως και οι υποψήφιοι Ταμειακά εντάξει για το τρέχων σχολικό έτος 2014-2015.

Για τον σύλλογο

Παπαδόπουλος Γιώργος
Πεταλά Αιμιλία
Μπαντής Γιώργος
Καντάρα Μαρία
Ατματζίδου Ελένη
Παπαδοπούλου Γιωργία

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Νίκαια 2 Ιουνίου 2014

Σήμερα λάβαμε μια πρόσκληση στην οποία θα πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε, δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια, ο σκοπός όπως όλοι γνωρίζουν είναι Ιερός και αφορά τα παιδιά μας, 
όλα τα παιδιά.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Νικαίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, σας καλεί την
Τετάρτη 4 Ιουνίου, από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα,
στον χώρο του σχολείου μας (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων),
να συμμετέχετε στην εθελοντική του δράση  για την δημιουργία της τράπεζας  εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Τα μέλη του συλλόγου θα λύσουν πρόθυμα κάθε σας απορία.
«Η εθελοντική προσφορά μυελού των οστών αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας ζωή. Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πεθαίνουν κάθε χρόνο γιατί ο μυελός των οστών τους, το "εργοστάσιο" που φτιάχνει το αίμα τους, είναι ανεπαρκής, έχει καταστραφεί ή έχει διηθηθεί από κακοήθη κύτταρα. Η εξέλιξη τα επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε εμάς να σώσουμε αυτούς τους ανθρώπους, προσφέροντας κάτι από τον εαυτό μας. Περίπου 100 Έλληνες ασθενείς, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, θα μπορούσαν να σώζονται κάθε χρόνο από μία μεταμόσχευση μυελού των οστών.»
Και είναι στο χέρι μας να τους σώσουμε!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
Λεβαδείας 8, 11527 Αθήνα
Τηλ: 210.7775615-6, Fax : 210.7485030
info@oramaelpidas.gr , www.oramaelpidas.gr 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 17ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
Πέτρου Ράλλη 184, Νίκαια.
syllogos.goneon17dim.sx.nik@gmail.com

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πέμπτη 1/5
στη σελίδα  <<πρόγραμμα δραστηριοτήτων>> θα βρείτε τους επόμενους αγώνες των ομάδων του σχολείου μας. Το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και στη σελίδα μας στο facebook.
σας περιμένουμε για να στηρίξουμε τα παιδιά μας.
Νίκαια 01/05/2014

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη μεγάλη καλοκαιρινή κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της ημέρας των αθλητικών  επιδείξεων την τελευταία σχολική εβδομάδα.

Τα 2 μεγάλα δώρα για τα παιδιά μας θα είναι 
ένα ποδήλατο 24'' 
και 
ένα tablet. 

Δώρα για την κλήρωση μπορούν να προσφέρουν και οι γονείς όλων των παιδιών που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Αυτό θα βοηθήσει και τον σύλλογο στη συγκέντρωση των δώρων αλλά θα είναι και μία ευκαιρία για όλους εμμέσως να διαφημίσουν την εργασία τους ή την επιχείρηση τους.

Κυριακή 1 Ιουνίου
θα πραγματοποιηθεί φέτος η ημερήσια εκδρομή του συλλόγου. 
Ευχόμαστε να είμαστε μεγάλη παρέα φέτος.
Όπως και πέρσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε σε έναν πολύ όμορφο χώρο αλλά και να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα.
Στην εκδρομή αυτή μπορούν να έρθουν και φίλοι ή συγγενείς.
Τις επόμενες μέρες θα σας στείλουμε και την αίτηση συμμετοχής.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Νίκαια, 24/1/2014

   Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια νέα προσπάθεια που ξεκινά σιγά σιγά, η οποία όμως για να έχει επιτυχία θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους μας.
   Γνωρίζουμε όλοι μας το μέγεθος της ρύπανσης που μπορεί να προκαλέσει 1 λίτρο καμένο-χρησιμοποιημένο λάδι το οποίο όταν το αδειάσουμε στο νεροχύτη θα καταλήξει είτε στη θάλασσα είτε στους υδροφόρους ορίζοντες ρυπαίνοντας τα, όπως επίσης και για τα πλαστικά δοχεία τα οποία χρειάζονται εκατοντάδες χρόνια για να λιώσουν. 
  Στα πλαίσια της συμμετοχής των παιδιών μας και της ενημέρωσης τους για τους κινδύνους της ρύπανσης, δημιουργήθηκε η ιδέα να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης στο σχολείο μας του οποίου η επιτυχία εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή όσων το δυνατόν περισσότερων από εμάς. Ευαισθητοποιώντας τα παιδιά μας, προτρέποντάς τα να ανακυκλώνουν, βοηθάμε κι εμείς στην επιβίωσή τους και βελτιώνουμε τη ποιότητα της ζωής τους στο μέλλον.
   Η σκέψη μας έχει ως εξής:
Α)  Θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να τοποθετήσουμε ειδικό κάδο εντός του συλλόγου για τη συλλογή χρησιμοποιημένου Λαδιού. Αυτό θα λειτουργήσει ανταποδοτικά προς το σχολείο μας εξασφαλίζοντας καθαριστικά και χαρτικά είδη, δίνοντας την ευκαιρία στο σχολείο να χρησιμοποιήσει αλλού αυτά τα χρήματα.
Β)  Σε συνεργασία με το 6ο & 8ο δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού συνεχίζουμε να μαζεύουμε καπάκια από πλαστικά μπουκάλια για να βοηθήσουμε στην αγορά ενός παιδικού αναπηρικού αμαξιδίου. Υπάρχουν πολλές ιστορίες για το θέμα της ανακύκλωσης καπακιών. Η αλήθεια είναι ότι η αξία 1 τόνου καπακιών αποδίδει 180ευρώ ποσό που καλύπτει την αξία ενός αναπηρικού αμαξιδίου.
   Θεωρούμε πως υποχρέωση όλων μας είναι να αγκαλιάσουμε αυτές τις προσπάθειες για το καλό όλων μας και ακόμα περισσότερο να προτρέψουμε τα παιδιά μας να κινητοποιήσουν γνωστούς και φίλους να συμμετάσχουν.
  Ας τους προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Για το Δ.Σ.
                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                               ΜΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η τυχερή της φετινής κοπής ήταν η κ. Μπούρμπου Ελ.
ευχόμαστε στην ίδια, στους δασκάλους μας αλλά και σε όλους τους μαθητές μας και τις οικογένειες τους 
Υγεία, Ευτυχία και καλή πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.
φωτογραφίες μόνο από την κοπή της βασιλόπιτας των δασκάλων, όλα τα τμήματα έκοψαν τη δική τους βασιλόπιτα με τον δάσκαλο τους.


εμείς σαν σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Αθηνά και το αρτοποιείο
Το Πέτρινο 
για την ποιότητα και το κόστος της Βασιλόπιτας.